dijous, 28 de febrer del 2013

Ripollet dóna a conèixer les aus rapinyaires del Parc dels Pinetons

El proper diumenge tindrà lloc a la Casa Natura de Ripollet l'activitat 'Les rapinyaires del Parc dels Pinetons' amb l'objectiu principal de donar a conèixer algunes de les principals espècies de rapinyaires diürnes i nocturnes amb presència al Parc dels Pinetons. Aquesta sessió divulgativa, que començarà a les 11h del matí, anirà a càrrec de l'Agrupació Ripollet Natura i Faumed. En primer lloc, es projectarà un petit audiovisual sobre una de les espècies, després tots els participants es traslladaran al parc on es coneixeran les seves característiques principals amb un joc i s'estudiarà la dieta d'aquestes aus amb la dissecció d'algunes egagròpiles (boles de pèl i ossos sense digerir). Finalment i gràcies a la col·laboració del Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa de la Generalitat de Catalunya, s'alliberarà un exemplar recuperat de xoriguer.

'Les rapinyaires del Parc dels Pinetons' és una activitat organitzada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet. Les places seran limitades i és necessària inscripció prèvia al Museu de Ciències Naturals de Barcelona. A més, aquesta iniciativa marca el començament del nou programa d'activitats 2013 al Parc dels Pinetons, organitzat per l'Àrea Metropolitana en col·laboració amb l'Ajuntament de Ripollet, per tal de promoure el coneixement i l'ús d'aquest parc de la Xarxa de Parcs Metropolitans.

[caption id="" align="aligncenter" width="469"]Imatge Una au rapinyaire del Parc dels Pinetons / AJ. RIPOLLET[/caption]

+info: http://www.amb.cat/web/mmamb/parcs

1 comentari:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

    ResponElimina