divendres, 28 de setembre del 2012

El Vallès bolcat amb les Jornades Europees de Patrimoni

Les Jornades Europees de Patrimoni inclouen diverses activitats per descobrir el patrimoni cultural durant aquest cap de setmana arreu de diferents ciutats del Vallès. Algunes d'aquestes activitats són l'intinerari familiar 'Hi havia una vegada una vila amb un Palau' a Terrassa, la visita dramatitzada a la Tèrmica de Granollers, la visita guiada del castell de Vacarisses o els itineraris temàtics sobre les riuades de 1962 a Ripollet, Sabadell i Cerdanyola del Vallès.

Enguany s’han sumat a les Jornades Europees de Patrimoni un total de 200 municipis catalans que ofereixen entre tots ells més de 360 activitats destinades a apropar la riquesa patrimonial del territori fent descobrir llocs històrics, arquitectura monumental, jardins, arqueologia clàssica o museus. El Consell d'Europa va crear les Jornades l'any 1991 i, des d'aleshores, cada cop són més els països europeus que organitzen anualment activitats. Catalunya s’hi va adherir des de la primera edició.

Imatge+info: http://www.gencat.cat/cultura/jep

1 comentari:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    FadoExpress là một trong những top công ty chuyển phát nhanh quốc tế hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi nhậtgửi hàng đi pháp và dịch vụ chuyển phát nhanh đi hàn quốc uy tín, giá rẻ

    ResponElimina