dijous, 30 d’agost del 2012

Viatge en el temps amb el Museu d'Història de Cerdanyola del Vallès

Els infants podran realitzar un viatge en el temps amb les noves activitats del Casal d'Estiu organitzat pel Museu d'Història de Cerdanyola del Vallès. Aquest és l'objectiu principal del museu vallesà per al nou torn del Casal que es farà del 3 al 7 de setembre, un cop finalitzada amb gran èxit la primera sèrie d'activitats el passat mes de juny. L’activitat s’ha pensat per a infants d’entre 6 i 10 anys i s’ofereix com una alternativa lúdica abans que comenci el curs escolar.

Cada dia estarà dedicat a una època històrica, des de l’època dels dinosaures fins avui, i les activitats es desenvoluparan en espais d'un gran valor com a patrimoni històric i arqueològic com el Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver, l’església romànica de Sant Iscle, la masia de Can Coll i el Museu de Ca n’Ortadó. Mitjançant jocs, tallers i narracions, els participants descobriran especialment la vida quotidiana dels homes, de les dones i dels infants de cada època. Per a inscriure's les persones interessades han d'adreçar-se al mateix Museu d'Història de Cerdanyola del Vallès i tenir en compte que el Casal té places limitades.  

Entre els espais que es podran conèixer amb les activitats del Casal d'Estiu es troba un jaciment arqueològic d’època ibèrica situat en un turó de la serra de Collserola, al barri de Montflorit, que va estar habitat entre els segles VI i I aC. Els participants també visitaran, per exemple, una antiga torre d’estiueig d’estil noucentista dissenyada per l’arquitecte Joaquim Llobet cap el 1929 i molts altres indrets històrics de la ciutat.

 

Imatge

Imatge

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada