divendres, 31 d’agost del 2012

Nova edició del Festival de Circ de Terrassa amb dues exposicions prèvies

Del 4 al 6 de setembre tindrà lloc a Terrassa la quarta edició del Festival de Circ, concretament a la Plaça de l’Assemblea de Catalunya, que esdevindrà un gran circ a l’aire lliure amb la participació de més d’una vintena d’artistes i vuit companyies de procedències i estils diversos. El Festival de Circ de Terrassa està organitzat per l’Ajuntament de Terrassa amb la direcció artística i la producció de l’associació terrassenca Tub d’Assaig 7.70.

Cada tarda abans de començar les actuacions, de 18h a 19.30h, es farà el Tastet de Circ: tallers d’aproximació al circ adreçats a les famílies i els seus infants. Podran aprendre equilibris, malabars i aeris. A més, aquest any s’estrenarà el “Cabaret de contes”, un espai habilitat a la zona de gespa on s’explicaran històries sobre el món del circ. Les narracions aniran a càrrec del grup de voluntàries de la Bd4 “Explica’m un conte”, una iniciativa promoguda pel Pla de Barris de La Maurina amb la col.laboració de la BD4. Els contes seran de creació pròpia i estan pensats per acostar el circ als més petits. A les nits dels dies 4 i 5 de setembre, en finalitzar la programació d’escenari, hi haurà un Espai-off que acollirà propostes musicals, de ball i de circ i alguna altra sorpresa amb una durada d’entre 5-7 minuts per participant. Aquest espai estarà amenitzat per Mago Manu i DJ Tolo. Per participar-hi, només caldrà inscriure’s al punt d’informació del Festival.

Com a preludi al Festival, s'han organitzat dues exposicions a la Biblioteca del Districte 4 i a la Biblioteca Central de Terrassa. La primera és una mostra fotogràfica sobre la trajectòria del festival i de Tub d’Assaig 7.70, que va a càrrec de Marta Garcia Cardellach, fotògrafa i membre d’aquesta associació. La segona exposició presenta els dibuixos realitzats pels infants que van participar al taller de pintura que va organitzar l’associació Culturart durant la Festa Major de La Maurina.

Imatge

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada