dijous, 19 d’abril del 2012

Les obres del gasoducte continuaran destruint el rodal més valuós de Sabadell

El Ministeri d'Industria ha confirmat que França ha decidit no conectar la part francesa i la part ibèrica dels gasoducte. Aquesta noticia ha possat en evidència que la inversió de 42 milions d'Euros era desproporcionada i que el preu ambiental massa car. 

El Torrent de Colobrers, el Bosc de Can Deu i el Torrent de Can Bages són els més afectats. Corresponen a les zones de més valor ecològic del rodal del Sabadell i tot i l'anunci del Ministerio, les obres continuaran fins a Hostalric.

Sabadell perd, d'aquesta manera, els indrets més espectaculars del seu rodal: Les diverses entitats que porten temps denunciant aquests fets, asseguren que els treballs es fan sesne rigor, canviant el sistema de construcció un cop començats els treballs, manca l’autorització de l’Agència Catalana de l’Aigua, els projectes de restauració no estan ben definits i tant l'Ajuntament com la Generalitat tenen un paper residual en el seguiment i control de les obres.

Amb l'arribada del bon temps, el Torrent de Colobrers està sent visitat per escurisionistes i curiosos que constaten amb dolor l'efecte real de les obres sobre l'entorn de la ciutat. 

 

Imatge

(Font: http://gasoducte.blogspot.com.es)

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada