dimarts, 14 de febrer del 2012

XI Cicle de Música al Museu d’Història de Sabadell

Demà dimecres, 15 de febrer, s’iniciaran els concerts del XI Cicle de Música al Museu d’Història que porten a terme els alumnes del Conservatori de Sabadell. Els quatre recitals tindran lloc els dies 15 i 28 de febrer i el 13 i 27 de març, a les 19.30 h, a la seu del Museu d’Història. L’entrada és gratuïta.

Els concerts representen un repte de gran valor pedagògic i són un reflex de la creença, per part del professorat del centre, que la música és una expressió artística individual però també una experiència d’enriquiment col·lectiu, i aporta elements positius als alumnes i a la ciutat.

De fet, els concerts suposen per als docents un esforç especial per poder guiar als alumnes cap a una interpretació acurada més enllà de l’àmbit de l’aula. Pel que fa als alumnes, significa la possibilitat de posar de manifest davant d’un públic real el que han après al llarg dels cursos i també la seva capacitat d’interpretar música en grup. De la mateixa manera, els concerts són una mostra de com el Conservatori i l’Escola de Música s’obren a la ciutat, tot potenciant alhora les activitats culturals.

El Cicle gaudeix d’un públic fidel que assisteix als concerts amb voluntat de seguiment de la progressió de l’alumnat i que al mateix temps gaudeix d’interpretacions interessants i d’alt nivell de qualitat.

Els recitals seran:
14 de febrer: concert de cambra i grup de guitarres.
28 de febrer: Concert de cambra.
13 de març: Concert de cambra i grup de flautes de bec dins del marc de l’exposició “Made in Sabadell”
27 de març: Concert de cambra i grup d’acordions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada