dimecres, 22 de febrer del 2012

Cuina Vallès cuinarà en directe al Fòrum Gastronòmic Santiago 2012

El col·lectiu de cuiners Cuina Vallès serà un dels encarregats de cuinar en directe aquest cap de setmana a l’estand de l’Agència Catalana de Turisme al Fòrum Gastronòmic Santiago 2012. El certamen que es celebra els dies 26, 27 i 28 de febrer és un punt de trobada pels professionals de la gastronomia i les empreses del sector.

Per part de Cuina Vallès, els encarregats de fer les sessions de “show-cooking” seran els cuiners Àlex Lucas, del restaurant Ristol Viladecavalls de Viladecavalls, i Albert Oltra, del restaurant Can Piqué de Montcada i Reixac. Els dos cuiners oferiran plats amb productes representatius de la comarca com els cigrons menuts, la mongeta del ganxet, el mató d’Ullastrell, la poma del Ciri o la col paperina.
El cuiner del restaurant Ristol Viladecavalls, Àlex Lucas, cuinarà “cigrons menuts estofats amb carxofes, tripetes de bacallà i botifarra terregada”, “cua de bou farcida de poma del Ciri amb salseta de vermut Mussons” i “caneló de núvol de codony amb formatge cendrat d’Ullastrell”.

Per la seva banda, el cuiner Albert Oltra del restaurant Can Piquè cuinarà “caneló de presa ibèrica farcit de mongetes del ganxet i foie”, “espatlleta de cabrit, trinxat de col paperina” i “confitura de cítrics, mató d'Ullastrell i oli d’oliva”.

El Fòrum Gastronòmic es celebra de forma anual i s’alterna a les ciutats de Girona i Santiago de Compostela. S’ha convertit en un punt de trobada imprescindible pels professionals de la gastronomia i les empreses del sector agroalimentari. Així, el Fòrum és una plataforma de promoció, una eina de formació i un espai de negoci i d’intercanvi d’idees i productes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada