divendres, 19 de gener del 2024

L'IVGS català recupera la seva tendència positiva

L'Índex de Vendes a les Grans Superfícies, l'IVGS, de Catalunya ha augmentat a preus corrents un 2,8% al novembre respecte al mateix mes del 2022 i recupera, doncs, la tendència al creixement després del descens del passat octubre: ho ha donat a conèixer l'Institut d'Estadística de Catalunya, l'Idescat, mitjançant una nota informativa que ha emès abans-d'ahir. Per grups de productes, les vendes dels alimentaris han augmentat un 4,4% i les de la resta de productes un 1,3%.

A preus constants, per tant eliminant l'efecte dels preus, i sempre segons la referida nota informativa de l'Idescat, l'IVGS català es manté igual, sense variació, al novembre del 2023. Per grups de productes, les vendes dels d'alimentació disminueixen un 3,4%, mentre que les de la resta de productes augmenten un 4,3%.

Variació interanual de l'IVGS català: novembre 2022 a novembre 2023, a preus corrents. L'IVGS contempla grans superfícies no especialitzades de superfície de venda superior a 2.500 m², excepte estacions de servei / IDESCAT

+info: https://www.idescat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada