dimarts, 8 de febrer del 2022

Es reforça a Catalunya l'estudi de varietats de raïm resistents al míldiu i a l'oïdi

Camp d'experimentació on es pot diferenciar l'efecte del míldiu
sobre una varietat resistent i una de no resistent / GENCAT.CAT
A Catalunya es reforça l'estudi de varietats resistents al míldiu i a l'oïdi: ho ha donat a conèixer el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat mitjançant una nota informativa que ha emès dijous passat. Aquesta iniciativa forma part d'un projecte que es desenvolupa a tot l'estat espanyol.

L'adaptació al canvi climàtic i el repte que suposa el control de les malalties fúngiques com el míldiu i l'oïdi són, sempre segons la referida nota informativa del Departament d'Acció Climàtica, un dels principals eixos d'estudi i treball. En aquests àmbits, una de les línies d'investigació són les varietats híbrides de raïm resistents i la seva aptitud, avaluació al camp, qualitat de collita i resultats enològics.

+info: http://agricultura.gencat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada