dissabte, 15 de gener del 2022

El passat novembre mostra a preus corrents un augment interanual del 19,6% a l'IVGS català

L'Índex de Vendes a les Grans Superfícies, l'IVGS, de Catalunya ha augmentat a preus corrents un 19,6% al novembre respecte al mateix mes de l'any anterior: ho ha donat a conèixer l'Institut d'Estadística de Catalunya, l'Idescat, mitjançant una nota informativa que ha emès ahir. Per grups de productes, les vendes dels no alimentaris mostren un augment del 36,4%, mentre que han crescut en un 4,9% les d'alimentació.

En l'acumulat dels primers onze mesos de l'any, també a preus corrents, i sempre segons la referida nota informativa de l'Idescat, l'esmentat índex, que fa el seguiment de les grans superfícies no especialitzades amb una superfície de venda superior a 2.500 m² sense incloure les estacions de servei, mostra una variació interanual de l'1,1%. A preus constants, i per tant eliminant l'efecte dels preus, l'IVGS català mostra un augment interanual del 12,8% al novembre del 2021: per grups de productes, les vendes dels no alimentaris han augmentat un 25,1%; les d'alimentació, un 1,8%.

Variació interanual de l'IVGS de Catalunya: novembre 2019 a novembre 2021. Aquest índex contempla les grans superfícies no especialitzades d'una superfície de venda superior a 2.500 m², excepte estacions de servei / IDESCAT

+info: https://www.idescat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada