diumenge, 5 de setembre del 2021

Juliol ha registrat a preus corrents una variació interanual del -0,5% a l'IVGS català

L'Índex de Vendes a les Grans Superfícies, l'IVGS, de Catalunya ha disminuït un 0,5% al juliol respecte al mateix mes de l'any anterior: ho ha donat a conèixer l'Institut d'Estadística de Catalunya, l'Idescat, mitjançant una nota informativa que ha emès abans-d'ahir. Per grups de productes, el descens interanual de les vendes es concentra en els productes no alimentaris, un -2,5%, mentre que augmenten les dels productes d'alimentació, un 1,7%.

Respecte al juny passat, també a preus corrents, i sempre segons la referida nota informativa de l'Idescat, l'esmentat índex, que fa el seguiment de les grans superfícies no especialitzades amb una superfície de venda superior a 2.500 m² sense incloure les estacions de servei, ha variat un 8,9%. A preus constants, i per tant eliminant l'efecte dels preus, l'IVGS català mostra una disminució interanual del 4% al juliol del 2021; per grups de productes, les vendes d'alimentació han augmentat un 0,2%, mentre que han disminuït un 7,5% les de la resta de productes.

Variació interanual de l'IVGS de Catalunya: juliol 2019 a juliol 2021. Aquest índex contempla les grans superfícies no especialitzades d'una superfície de venda superior a 2.500 m², excepte estacions de servei / IDESCAT

+info: https://www.idescat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada