dilluns, 9 d’agost del 2021

75 anys dels Cursos d'Arqueologia d'Empúries

El passat 23 de juliol va finalitzar la 75a edició dels Cursos Internacionals d'Arqueologia d'Empúries. Des dels seus inicis, segons recalca el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya en una nota informativa que al respecte ha emès el passat dia 29, han estat un referent per a la formació d'arqueòlegs i arqueòlogues procedents de diversos centres universitaris i de recerca.

Es tracta, sempre segons la referida nota informativa del Departament de Cultura, d'una formació pràctica en les tasques d'excavació realitzada en el mateix conjunt arqueològic i que es combina amb tallers i sessions teòriques i amb visites a altres museus i jaciments. D'ençà de la seva creació, aquests cursos conserven l'esperit inicial d'esdevenir un lloc d'intercanvi de coneixement, d'avenç de la recerca emporitana i un laboratori metodològic.

Alumnes del 75è Curs d'Arqueologia d'Empúries durant les pràctiques de digitalització 3D a l'espai de l'antic penya-segat del port de la ciutat grega / MAC EMPÚRIES

+info: https://cultura.gencat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada