dissabte, 27 de març del 2021

Dades per primera vegada sobre filials d'empreses estrangeres amb establiments a Catalunya

L'Institut d'Estadística de Catalunya, l'Idescat, difon per primer cop, i en una nota informativa que ha emès dijous de la setmana passada, informació sobre les filials d'empreses estrangeres dels sectors industrials, del comerç i dels serveis de mercat no financers. Aquesta informació revela que les filials d'empreses estrangeres amb establiments a Catalunya han generat el 31,1% del total del volum de negoci empresarial l'any 2018.

També per a l'any 2018, sempre segons la referida nota informativa de l'Idescat, el nombre de filials d'empreses estrangeres amb establiments a Catalunya és de 5.408. Aquestes empreses han facturat un volum de negoci de 125.029 milions d'euros, han generat ocupació per a 402.898 persones i un valor afegit brut de 28.491 milions d'euros. El sector industrial és on les filials d'empreses estrangeres amb establiments assoleixen una quota més elevada sobre el total d'empreses del sector, tant en el volum de negoci, 40,5% del total del sector, com en el nombre de persones ocupades, 27,8%, i en el valor afegit brut generat, 37,3%.

Participació de les filials d'empreses estrangeres amb establiments a Catalunya en els resultats totals de cada sector. Any 2018 / IDESCAT

+info: https://www.idescat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada