dissabte, 11 d’abril de 2020

Es commemoren els 100 anys del naixement del filòleg i lingüista Badia i Margarit

Antoni Maria Badia i
Margarit / GENCAT.CAT
Per Acord de Govern del passat 5 de novembre, la Generalitat de Catalunya va aprovar els esdeveniments i les personalitats objecte de commemoració l'any 2020 i va determinar els departaments responsables de coordinar les accions al respecte. En aquest sentit arrenca la commemoració dels 100 anys del naixement d'Antoni Maria Badia i Margarit, segons referma el Departament de Cultura en una nota informativa que ha emès divendres de la setmana passada.

Exrector de la UB, Universitat de Barcelona, Badia fou un filòleg i lingüista expert en història de la llengua i en gramàtica catalana. Els departaments coordinadors de l'Any Badia i Margarit són el de Cultura i el d'Empresa i Coneixement, mitjançant, de manera respectiva, la Direcció General de Política Lingüística i la Direcció General d'Universitats. Al voltant de l'Any Badia es portaran a terme activitats de diversa índole, de manera que la celebració d'aquest centenari abastarà els àmbits institucional, universitari i acadèmic.

+info: https://cultura.gencat.cat

1 comentari:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Hương Lâm chuyên cung cấp máy photocopy, chúng tôi cung cấp máy photocopy ricoh, toshiba, canon, sharp, đặc biệt chúng tôi có cung cấp máy photocopy màu uy tín, giá rẻ nhất.

    ResponElimina