dissabte, 15 de febrer del 2020

En servei l'enllaç millorat de la C17 de Tona nord

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha posat en servei la millora de l'enllaç de Tona nord de la C17, que ha consistit en la construcció d'una rotonda i l'eixamplament d'un camí de servei per a millorar la funcionalitat de l'enllaç: ho ha donat a conèixer el mateix Departament de Territori i Sostenibilitat mitjançant una nota informativa que ha emès abans-d'ahir. Els treballs, amb un pressupost d'1,1 milions d'euros, han permès dotar aquest accés dels moviments que fins ara no eren possibles i, així, millorar l'accessibilitat en aquest entorn.

La nova rotonda, segons es detalla a la referida nota informativa del Departament de Territori i Sostenibilitat, té 40 m de diàmetre exterior, s'ha construït al marge dret de la C17 i connecta amb un camí de servei. L'obra també ha inclòs la reparació i l'eixamplament d'aquest vial, que discorre pel marge dret de la C17, entre el polígon de les Goules, l'enllaç Tona nord i el límit del terme municipal de Tona: el camí eixamplat té ara entre 4,5 i 5 m d'amplada i s'ha pavimentat. Addicionalment, s'han col·locat nous tubs per a facilitar el drenatge i s'han millorat els elements de drenatge existents. La longitud del vial de servei on s'ha actuat és de 2,3 km.

Els treballs han consistit en la construcció d'una rotonda i l'eixamplament d'un camí de servei per a millorar la funcionalitat de l'enllaç / GENCAT.CAT

+info: http://territori.gencat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada