dimecres, 29 de gener del 2020

Novembre ha marcat a preus corrents un augment interanual del 9,4% a l'IVGS català

L'Índex de Vendes a les Grans Superfícies, l'IVGS, de Catalunya ha augmentat al novembre un 9,4% respecte al mateix mes de l'any anterior: ho ha donat a conèixer l'Institut d'Estadística de Catalunya, l'Idescat, mitjançant una nota informativa que ha emès el passat dia 10. Les vendes de productes alimentaris han augmentat un 8,7% interanual, i un 9,9% les de la resta de productes.

En l'acumulat de gener a novembre, també a preus corrents, i sempre segons la referida nota informativa de l'Idescat, l'esmentat índex, que fa el seguiment de les grans superfícies no especialitzades amb una superfície de venda superior a 2.500 m² sense incloure les estacions de servei, ha variat un 3,7% respecte al mateix període de l'any anterior: les vendes acumulades dels productes d'alimentació han augmentat un 8,3% i les de la resta de productes un 0,3% en el mateix període. A preus constants, i per tant eliminant l'efecte dels preus, l'IVGS català mostra un increment interanual del 9,6% al novembre de l'any passat: per grups de productes, les vendes d'alimentació han augmentat un 6,5% i les de la resta de productes un 12,2%.

Taula detallada de dades de l'IVGS de Catalunya del novembre passat. Aquest índex contempla les grans superfícies no especialitzades d'una superfície de venda superior a 2.500 m², excepte estacions de servei / IDESCAT

+info: https://www.idescat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada