diumenge, 17 de novembre del 2019

Homenatge de l'IEC a Maria Àngels Anglada

La Sala Prat de la Riba de l'Institut d'Estudis Catalans, l'IEC, ha acollit dimarts passat un homenatge a Maria Àngels Anglada, organitzat per la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada-Carles Fages de Climent, de la Universitat de Girona, la UdG. Aquest acte s'ha dut a terme amb motiu dels 20 anys de la mort de l'escriptora.

Durant l'homenatge s'ha presentat el llibre El llegat de Maria Àngels Anglada, signat per Mariàngela Vilallonga, consellera de Cultura de la Generalitat, i per Anna Perera, les editores. En el volum, una gran diversitat de veus recorden la vida i l'obra d'Anglada. L'homenatge l'ha presidit la pròpia consellera Vilallonga i ha comptat amb la participació de Joandomènec Ros, president de l'IEC; Joan Albert Argenter, membre de la Secció Filològica de l'IEC, i Montserrat Jufresa, catedràtica de filologia grega i membre de la Societat Catalana d'Estudis Clàssics, entitat filial de la Secció Filològica de l'IEC.

Un instant de l'homenatge. D'esquerra a dreta: Joan Albert Argenter, Mariàngela Vilallonga, Joandomènec Ros i Montserrat Jufresa / IEC

+info: https://www.iec.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada