diumenge, 1 de setembre del 2019

Remodelada la Plaça de Montcortès, a Sabadell

Les obres de remodelació de la Plaça de Montcortès, al costat del Centre Cívic de Torre-romeu, a Sabadell, han finalitzat aquesta setmana: ho ha donat a conèixer l'Ajuntament de Sabadell mitjançant una nota informativa que ha emès abans-d'ahir. Amb la reforma de l'espai, el barri guanya una zona d'activitats lúdiques per a adolescents i joves, acompanyada de llocs d'estada i de passeig, i que es divideix en quatre àrees: una zona amb una pista multifuncional, una per a jugar a ping-pong, un espai on fer exercicis físics i un per a patinar.

En el disseny del projecte, sempre segons la referida nota informativa de l'Ajuntament de Sabadell, s'han tingut en compte les aportacions dels joves del barri de Torre-romeu i que van recollir-se en una sessió de treball on es va posar de manifest la necessitat de disposar d'un espai on els nois i noies del barri poguessin relacionar-se i desenvolupar diferents activitats. La remodelació ha comptat amb un pressupost superior a 212.000 euros, que ha permès, d'una banda, crear un espai on es distribueixen tots els elements lúdics per a joves i adolescents i, de l'altra, una zona amb arbres i una zona d'estada.

Amb la reforma de l'espai, el barri de Torre-romeu guanya una zona d'activitats lúdiques per a adolescents i joves, acompanyada de llocs d'estada i de passeig / AJUNTAMENT DE SABADELL

+info: http://www.sabadell.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada