divendres, 17 de maig del 2019

Tiana i el Pont de Vilomara i Rocafort estrenen respectivament els seus nous webs municipals

En les últimes setmanes l'Ajuntament de Tiana i el del Pont de Vilomara i Rocafort han estrenat els seus respectius i nous webs institucionals: ho ha donat a conèixer la Diputació de Barcelona mitjançant una nota informativa que ha emès ahir. Aquests portals tenen una arquitectura de continguts millorada i un disseny actualitzat, amb l'objectiu de prestar serveis de manera més eficient a la ciutadania i assegurar-ne l'accessibilitat, l'Administració electrònica i la transparència.

La Diputació de Barcelona assessora, implanta i gestiona en relació al manteniment de portals corporatius als municipis de menys de 50.000 habitants. La presència institucional a Internet és una de les línies del Catàleg de Serveis de la Diputació per tal de donar suport als municipis i s'emmarca dins del capítol relatiu a sistemes d'informació municipals. La creació dels portals institucionals comprèn l'anàlisi de continguts, la identificació dels mòduls necessaris de publicació i tramitació, com ara, seu electrònica, perfil de contractant, tauler d'anuncis, etcètera, la posada en funcionament del portal i el seu manteniment.

Captura de pantalla de la pàgina principal del nou web municipal de Tiana / AJ. TIANA; TITULARS.CAT

Captura de pantalla de la pàgina principal del nou web municipal del Pont de Vilomara i Rocafort / AJUNTAMENT DEL PONT DE VILOMARA I ROCAFORT; TITULARS.CAT

+info: https://www.diba.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada