dimarts, 7 de maig del 2019

En construcció les noves escales entre el Carrer dels Celtibers i el del Maestrat, a Sabadell

L'Ajuntament de Sabadell ha iniciat les obres per a la construcció de les noves escales entre el Carrer dels Celtibers i el del Maestrat, al barri de Can Puiggener: ho ha donat a conèixer el mateix consistori mitjançant una nota informativa que ha emès dijous passat. Els treballs permetran dignificar un espai que estava força degradat, havent-hi unes escales de totxana molt precàries i un talús.

Amb un cost de 72.023,29 euros, l'obra inclou la construcció d'una escala per a facilitar la comunicació entre els dos carrers i l'adequació de l'espai verd. També s'eixamplaran, sempre segons la referida nota informativa de l'Ajuntament de Sabadell, les dues voreres i s'habilitaran com a petites zones d'estada amb bancs. A més, es construirà el límit amb la futura edificació veïna al costat oest, col·locant-hi un mur de gabions, per tal de facilitar la construcció de la futura fonamentació. Finalment, es posarà un nou pas de vianants al Carrer del Maestrat per a donar continuïtat i facilitat a la circulació des de l'escala fins als contenidors d'escombraries que es troben a l'altre costat del carrer.

L'obra inclou la construcció d'una escala i l'adequació de l'espai verd. També s'eixamplaran les dues voreres i s'habilitaran com a petites zones d'estada amb bancs / AJUNTAMENT DE SABADELL

+info: http://www.sabadell.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada