dijous, 18 d’abril del 2019

Definit el projecte amb què millorar la BV5122 a Fogars de la Selva

L'Ajuntament de Fogars de la Selva ha rebut de la Diputació de Barcelona el projecte de millora dels accessos a la zona esportiva i al propi consistori des de la Carretera BV5122, de Tordera a Hostalric: ho ha donat a conèixer la pròpia Diputació mitjançant una nota informativa que ha emès abans-d'ahir. L'obra té un pressupost d'1,2 milions d'euros i un termini d'execució de vuit mesos.

Amb aquest projecte l'objectiu és garantir les condicions de seguretat d'aquest tram de la carretera, tant les actuals com de futur, ja que en aquest punt es preveuen alguns desenvolupaments urbanístics que podrien fer que les condicions de seguretat d'aquesta intersecció empitjoressin. En la intervenció definida per la Diputació de Barcelona es reordenen els accessos actuals i futurs des de la carretera mitjançant la construcció d'una rotonda i el tancament de la rotonda partida que hi ha actualment. Així mateix, es millora el drenatge transversal i també es reordena la urbanització de la zona, incloent parades de bus i enllumenat, així com l'enjardinament del conjunt.

En la intervenció proposada es reordenen els accessos actuals i futurs des de la carretera mitjançant la construcció d'una rotonda i el tancament de la rotonda partida que hi ha actualment / DIBA

+info: https://www.diba.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada