dimarts, 19 de febrer del 2019

Finalitzada la primera fase d'urbanització de la Plaça de l'Església de Santa Magdalena, a Pontons

L'Institut Català del Sòl, l'Incasòl, ha finalitzat la primera fase d'urbanització de la Plaça de l'Església de Santa Magdalena, al nucli de la Rectoria de Pontons, a l'Alt Penedès: ho ha comunicat el propi Incasòl mitjançant una nota informativa que ha emès el passat dia 5. Les obres, basades en un projecte de l'arquitecte Ricardo-Saúl Sánchez, han consistit en la construcció d'un bon accés a la plataforma de la Plaça de l'Església i al cementiri annex: mitjançant la construcció de murs de contenció, la formació de rampes i escales i les pertinents pavimentacions, s'han urbanitzat les escales d'accés a la plaça, així com les escales i rampes d'accés al cementiri.

Aquestes obres han tingut un cost de 37.500 euros. Els promotors del projecte són l'Ajuntament de Pontons, la Secretaria d'Hàbitat Urbà i Territori del Departament de Territori i Sostenibilitat i el propi Incasòl dins del programa 'Reviure les velles ciutats'. L'Incasòl es fa càrrec del 80% del cost, mitjançant les aportacions establertes en el conveni de transferències signat amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, i l'Ajuntament de Pontons del 20% restant. L'església és d'origen romànic, es va construir al segle XIII i ha sofert diverses modificacions posteriors. Abans de ser parròquia havia estat sufragània de Sant Joan de Muntanya.

Resultats de la primera fase d'urbanització de la Plaça de l'Església de Santa Magdalena, a Pontons. Les obres han consistit en la construcció d'un bon accés a la plataforma de la Plaça de l'Església i al cementiri annex / INCASÒL

+info: http://incasol.gencat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada