dijous, 15 de novembre del 2018

L'ARC destina 100.000 euros per a la millora del tractament de residus municipals a la Cerdanya

S'ha resolt per part de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC) atorgar una subvenció de 100.000 euros per a la millora de la gestió dels residus municipals a la Cerdanya, ho ha comunicat la pròpia ARC mitjançant una nota informativa que ha emès avui. L'ajut s'ha concedit en el marc del Pla Territorial Sectorial d'Infraestructures de Gestió de Residus Municipals de Catalunya, el PINFRECAT20.

Com a objectiu l'ajut té la redacció del programa comarcal de gestió de residus municipals de la Cerdanya, del projecte tècnic de clausura del dipòsit controlat de Bellver de Cerdanya, i del projecte tècnic de millores per a optimitzar el procés de tractament i transferència de residus. També es dedicarà una part a la preparació i elaboració de la documentació necessària per a l'adequació ambiental i urbanística, així com a la justificació de l'actuació en el marc del PINFRECAT20, pla elaborat per a impulsar el desplegament de noves infraestructures per tal d'aconseguir l'equilibri territorial dels sistemes de tractament de residus i donar compliment a l'objectiu de tractar prèviament al 100% els residus abans de la seva disposició final a tot Catalunya.

Evolució prevista a la Cerdanya quant a les quantitats totals anuals per cadascuna de les fraccions respecte a la generació total de residus / ARC; PINFRECAT20

+info: http://residus.gencat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada