divendres, 14 de setembre del 2018

Prop de 600.000 euros per a treballs municipals durant l'estiu a Sant Cugat del Vallès

Aquest estiu l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès està fent actuacions de manteniment i de millora a una desena d'escoles i equipaments públics del municipi; en total, significa una inversió de 598.879,71 euros: ho ha donat a conèixer el mateix consistori mitjançant una nota informativa que ha emès dilluns de la setmana passada. Es tracta, principalment, d'obres que es fan aprofitant les vacances estivals amb l'objectiu de garantir la màxima qualitat dels centres educatius i els equipaments públics de la ciutat. La majoria dels treballs ja s'han executat per tal de tenir els centres a punt abans-d'ahir, coincidint amb l'inici del curs escolar.

Pati de l'Escola Pins del Vallès / AJ. ST. CUGAT DEL VALLÈS
Destaquen les actuacions a l'Escola Pins del Vallès en el marc del projecte europeu NewTREND, per a millorar l'eficiència energètica. L'obra en aquest cas s'allargarà, no obstant, entre 4 i 5 mesos i estaria pendent, almenys a data d'emetre's la referida nota informativa, acabar de concretar amb l'empresa adjudicatària i amb la pròpia escola com s'executaran els treballs per tal d'interferir el mínim possible en el correcte funcionament del centre. El projecte comporta per a l'escola les següents actuacions: instal·lació solar fotovoltaica d'autoconsum a la coberta de l'edifici de primària: amb un cost de 51.640,37 euros; substitució de les finestres de l'edifici d'administració i consergeria, del gimnàs, i dels banys de l'edifici de primària: amb un cost 40.762,91 euros; i Sistema d'Aïllament Tèrmic per l'Exterior, SATE, a les façanes dels edificis de l'escola: amb un cost de 288.960,60 euros.

Actuacions de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès per a millores municipals durant aquest estiu, excepte les de l'Escola Pins del Vallès / AJ. ST. CUGAT DEL VALLÈS

+info: https://www.santcugat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada