dimarts, 4 de setembre del 2018

Acabat l'asfaltatge que s'inicià l'11 d'agost a les Carenes de Can Turu, a Viladecavalls

Les obres de pavimentació per a la millora de les Carenes de Can Turu, a Viladecavalls, en concret al Camí de Can Sanahuja i al Carrer Mirador de Montserrat, van finalitzar el passat 26 d'agost amb la substitució de l'asfalt, les tasques de pintura i senyalització viària: ho ha comunicat l'Ajuntament de Viladecavalls mitjançant una nota informativa que ha emès divendres passat. Va ser l'11 d'agost quan aquestes obres van començar: l'inici de l'actuació va consistir en la preparació de les vies, que va constar de la retirada i substitució de les tapes de clavegueram i embornals.

Aquesta tasca d'asfaltatge forma part de la fase 0 del projecte de reurbanització de les Carenes de Can Turu, zona coneguda també senzillament com Can Turu. La reurbanització s'iniciarà l'any que ve i comportarà la millora de la seguretat i l'accessibilitat d'aquest nucli que està situat en terreny boscós seguint la carena de la Serra de Sorbet i el Camí de Can Sanahuja. Quant a aquest asfaltatge de la fase 0, fonts de l'Ajuntament de Viladecavalls remarquen en la referida nota: "Els treballs s'han realitzat amb normalitat tot complint el termini previst i s'ha procurat en tot moment minimitzar les afectacions i molèsties al veïnat".

La revista d'informació municipal de Viladecavalls, Vilactiva, dedica una de les peces del seu número d'aquest setembre a la reurbanització de Can Turu / AJUNTAMENT DE VILADECAVALLS

+info: http://www.viladecavalls.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada