dissabte, 4 d’agost del 2018

Vacarisses aprova cedir un espai del poliesportiu per a iniciar el desplegament de la fibra òptica

D'altra part, modifica el Reglament de Participació Ciutadana: així, respecte al reglament del futur Consell de Vila s'eviten divergències


El primer pas per tal de desplegar el cablejat de fibra òptica a Vacarisses és la instal·lació d'un CPD, un Centre de Processament de Dades, al poliesportiu municipal, prèvia sol·licitud de l'empresa Connecta Fibra-Comunicacions Integrals de Catalunya SL: això permetrà oferir el servei a les empreses del Polígon Industrial Can Torrella; en concret se cedirà durant 15 anys un espai d'un metre quadrat de l'equipament municipal. Aquest període durant el qual se cedirà l'espai va protagonitzar el debat del Ple de l'Ajuntament de Vacarisses del passat 26 de juliol, centrat en l'accés al poliesportiu per part d'una empresa externa. L'altre punt de l'ordre del dia tractava la modificació del Reglament de Participació Ciutadana, aprovat el 2014.

Poliesportiu municipal de Vacarisses / AJ. VACARISSES
Quant a la mesura referida al poliesportiu, va quedar aprovada però no per unanimitat, malgrat totes les explicacions del regidor d'Esports, Pere Casas, que no van convèncer UIPV (Unió Independent per Vacarisses). Casas, en la seva intervenció explicà que, abans d'acceptar-ho, s'ha comprovat que la cessió de l'espai no interferirà en la prestació del servei que ofereix la instal·lació esportiva; a més, va assegurar que les visites programades es faran a les hores d'obertura de l'equipament i, en cas d'avaria, sempre s'hi accedirà en companyia de personal de l'Ajuntament de Vacarisses. "No veiem clares les contrapartides de comprometre'ns a 15 anys", va dir el regidor independent Salvador Boada, en la línia de la postura final d'oposició adoptada pel seu partit. Per la seva banda, i per tal de cloure aquest punt, l'alcalde del municipi, Antoni Masana, va dir: "el més important és que la fibra òptica arribi, per fi, a Vacarisses". En relació al Reglament de Participació Ciutadana: el motiu del canvi és que els articles d'aquest text no divergeixin amb el reglament de funcionament del futur Consell de Vila; aquest punt es va aprovar per unanimitat. El Consell de Vila serà un òrgan municipal de caràcter sectorial i complementari, en relació al qual ha informat TITULARS.CAT (bloc del 10/04/2018 i del 15/05/2018).

+info: http://www.vacarisses.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada