dijous, 5 de juliol del 2018

Marc Castells assumeix la presidència al Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola

El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, qui ocupa el càrrec des de dijous passat succeint Mercè Conesa, ha assumit ahir la presidència del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola: ho ha fet en l'assemblea general celebrada a la seu del parc natural, a Vallvidrera, i en substitució també de la pròpia Conesa. Davant l'Assemblea, de la qual en formen part els diferents municipis del parc juntament amb l'AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona) i la Generalitat de Catalunya, Castells ha destacat la importància del Parc Natural de Collserola dins del conjunt d'espais que formen la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació, i ha remarcat el paper singular del parc quant a la defensa dels valors naturals i de biodiversitat pel fet d'estar en un entorn urbà i metropolità i pel gran pulmó i espai de lleure que representa.

Castells, a més, ha recordat la tasca realitzada per Mercè Conesa quant a haver fet del parc un espai de referència a l'entorn metropolità i en el qual hi estan implicats d'una manera especial el conjunt de municipis que el conformen. En aquesta línia, Castells ha manifestat que "treballem per fer la Xarxa de Parcs més forta i Collserola hi té un paper cabdal. Per això estarem al costat dels seus ajuntaments per a fer-ho possible". L'Assemblea General del Consorci del Parc Natural de Collserola també ha comptat amb la participació de Ferran Miralles, director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat; Pilar Díaz, presidenta executiva del Consorci i alcaldessa d'Esplugues de Llobregat; i Josep Ramon Mut, diputat d'Urbanisme i Habitatge; així com representants dels diferents municipis que conformen l'ens directiu del parc.

D'esquerra a dreta: Ferran Miralles, Marc Castells i Pilar Díaz; en un instant de l'Assemblea General del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola / DIBA

+info: https://www.diba.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada