dimarts, 10 de juliol del 2018

Bastint-se a Campredó un immoble que es farà servir per a grans esdeveniments: l'Edifici C

L'Ajuntament de Campredó ha enllestit la primera fase de la construcció de l'Edifici C, un edifici municipal que té com a objectiu acollir grans esdeveniments, sobretot de tipus cultural: ho ha posat en coneixement la Diputació de Tarragona mitjançant una nota informativa que ha emès dijous passat. Aquesta fase del bastiment de l'immoble ha consistit en el moviment de terres, la cimentació de l'espai i la construcció de l'estructura de l'edifici. "Properament s'iniciarà la segona fase que permetrà redistribuir l'interior i finalitzar l'obra", fonts de la Diputació remarquen en aquesta nota informativa.

Campredó no disposava de cap edifici públic on es poguessin realitzar activitats de gran escala, però en aquest espai, ubicat entre el Carrer Coves d'en Guillen s/n i el Carrer D del Polígon Industrial Baix Ebre, hi haurà aforament per a 400 persones i serà possible acollir obres de teatre, actuacions musicals, congressos i sopars de cap d'any, entre d'altres actes. També permetrà reordenar l'espai urbanístic de la zona amb aparcaments, una nova pista de futbol sala i una franja verda que separarà el poble del polígon industrial. La construcció d'aquest equipament compta amb una ajuda de 290.670,50 euros del PAM (Pla d'Acció Municipal) 2017 i 2018 de la Diputació de Tarragona i es preveu que l'espai estigui enllestit a principis de l'any vinent.

La primera fase de la construcció ha consistit en el moviment de terres, la cimentació de l'espai i la construcció de l'estructura de l'edifici / DIPTA

+info: http://dipta.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada