dimecres, 23 de maig del 2018

Enllestides la restauració de la façana i la millora interior a l'edifici de l'Ateneu Flor de Maig

L'Ajuntament de Barcelona ha enllestit les obres de remodelació de l'edifici de l'Ateneu Popular la Flor de Maig, situat al carrer del Doctor Trueta número 195, al barri del Poblenou: ho ha comunicat el mateix consistori mitjançant una nota informativa que ha emès dissabte passat. La corporació municipal, propietària de l'entrada i el primer pis de l'antiga cooperativa, espais on es fan les activitats de l'Ateneu Flor de Maig, ha fet una profunda restauració de la façana, recuperant els ornaments i la fisonomia neoclàssica que la caracteritzen. La intervenció ha permès arranjar algunes fissures estructurals i constructives, així com actuar sobre la degradació que havien patit els diferents materials de l'edifici pel pas del temps.

Aquesta actuació municipal també ha incidit en les instal·lacions i l'adequació del local de l'edifici seu de l'Ateneu Flor de Maig. S'hi ha fet obres per tal d'adequar l'accessibilitat a la normativa vigent, s'ha recuperat el paviment, tot polint i envernissant de nou els materials de fusta, i recuperant també els que són de rajoles i de tipus hidràulic. La il·luminació, les parets i tots els elements interiors de fusteria, portes, banys, entre d'altres, han estat millorats. Així, l'actuació de millora s'ha realitzat en totes les sales de l'equipament: al vestíbul, la sala d'actes, la sala polivalent i les sales de dansa, teatre i drap, la biblioteca, la secretaria, el magatzem i els passadissos. El cost total de totes dues actuacions ha estat de 930.741,23 euros, dels quals 607.064,33 s'han invertit en la façana, i 323.676,90 en l'adequació interior.

La corporació municipal ha realitzat una profunda restauració de la façana, tot recuperant els ornaments i la fisonomia neoclàssica que la caracteritzen / AJUNTAMENT DE BARCELONA

+info: http://ajuntament.barcelona.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada