dijous, 12 d’abril del 2018

Santa Perpètua de Mogoda estrena portal web municipal a la plataforma de l'AOC

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda disposa d'espai web quant a govern obert i a transparència, integrat a la plataforma de l'Administració Oberta de Catalunya (AOC): ho ha comunicat el propi ajuntament mitjançant una nota informativa que ha emès ahir. "Entre les millores que presenta aquest nou espai, figuren la presentació més ordenada i accessible de la informació i sobretot l'ampliació dels temes en tots els àmbits, que passen d'uns 30 ítems a 60, que s'aniran ampliant progressivament", remarquen fonts del consistori a la referida nota.

El portal 'Govern obert i transparència' de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda presenta diferents apartats dedicats a la informació institucional i organitzativa; a la gestió econòmica; a l'acció de govern i normativa; i als contractes, convenis i subvencions, entre d'altres. El consistori s'adapta així al format que proporciona l'AOC i que ha esdevingut un estàndard per a la gran majoria d'ajuntaments catalans: aquesta eina permet publicar tota la informació que la legislació requereix de manera més ordenada, més estructurada, sense les duplicitats que presentava l'antic portal, i alhora presenta certa flexibilitat que permet la personalització d'ítems. Amb aquest format, el web a més s'ajusta a la darrera legalitat vigent quant a transparència; l'anterior, donava compliment a la llei estatal però no a la catalana, que presenta moltes més obligacions.

Captura de pantalla de la part superior de la pàgina d'inici del portal 'Govern obert i transparència' de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda / AOC; AJ. STA. PERPÈTUA DE MOGODA

+info: http://www.staperpetua.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada