diumenge, 12 de novembre del 2017

L'Institut Català del Sòl ha venut la parcel·la 1 del sector Les Tàpies II

Alas Estaciones de Servicio SL ha comprat la parcel·la número 1 del sector Les Tàpies II, al terme municipal Vandellós i de l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp), ha donat a conèixer l'Institut Català del Sòl (INCASÒL) mitjançant una nota informativa que ha emès dijous. Els terrenys, venuts per part del propi INCASÒL, tenen una superfície de 29.866,53 metres quadrats i un preu de venda d'1.403.726,91 euros. La companyia adquiridora preveu construir una àrea de servei que comptarà amb benzinera, botiga, zona de restauració, pàrquing vigilat 24 hores per a transport pesat i zona per a autocaravanes. En total el projecte comptarà amb una inversió aproximada de 4 milions d'euros i crearà 25 llocs de treball nous. La finalització de les obres estan previstes entre el final del 2018 i el principi del 2019.

El sector Les Tàpies II té una superfície total de 17 hectàrees i està situat al nord-oest de la carretera comarcal C44, que enllaça l'Hospitalet de l'Infant amb Vandellòs, entre el traçat de l'autopista AP7 i la seva sortida 38 i l'autovia A7, sortida quilòmetre 1.129. Comparteix l'accés amb el sector de les Tàpies I, situat a l'altra banda de la carretera C44. Alas Estaciones de Servicio SL és una empresa dedicada a la venda de carburants i articles referents a l'automoció, rentats, distribució de carburants i altres serveis, i no forma part de cap gran multinacional petroliera; és un grup que té benzineres situades a la província de Tarragona i la de Saragossa, i es troba en fase d'expansió volent ser referent del sector al territori.

Les Tàpies II té una superfície total de 17 hectàrees i la parcel·la 1, de 29.866,53 metres quadrats, ha estat venuda per 1.403.726,91 euros / INCASÒL

+info: http://incasol.gencat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada