diumenge, 5 de novembre del 2017

Iniciat el treball de camp per al cens d'empreses, naus i solars dels PAE al Vallès Oriental

Durant el mes passat al Consell Comarcal Vallès Oriental s'ha posat en marxa el treball de camp per a la diagnosi i mapeig de les activitats econòmiques i identificació de naus i solars disponibles presents als Polígons d'Activitat Econòmica (PAE) de la comarca, ha donat a conèixer el propi Consell mitjançant una nota informativa que ha emès abans-d'ahir l'altre. El projecte té com a objectiu elaborar un cens d'empreses i d'identificació de la disponibilitat de naus i solars amb la voluntat de fer un diagnòstic del teixit productiu present als PAE i, alhora, poder conèixer amb més detall les seves necessitats en particular, i la realitat empresarial del territori en general.

Aquesta iniciativa s'impulsa a petició de la taula de concertació territorial Vallès Oriental Avança (TVOA), i està coordinada pel grup de treball de PAE constituït pel Consell Comarcal, els sindicats UGT i CCOO, les patronals PIMEC i UEI i diversos ajuntaments de la comarca, amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona. En aquest sentit, es considera aquest projecte una gran oportunitat per tal d'ajudar a iniciar el treball en la identificació de sinergies entre els municipis i les empreses, així com en les possibilitats de desenvolupar accions concretes en els PAE comarcals. Des del Consell Comarcal, segons es remarca a la referida nota informativa, s'aposta per la col·laboració directa amb tots els municipis amb l'objectiu d'establir relacions que afavoreixin la millora de l'ocupació, l'establiment d'empreses i l'impuls dels PAE localitzats al territori.

Guia per als ens locals en relació a l'associacionisme empresarial als PAE; la va editar l'octubre de l'any passat la Diputació de Barcelona, institució que cofinança el projecte per a la diagnosi i mapeig de les activitats econòmiques i identificació de naus i solars disponibles als PAE del Vallès Oriental / DIBA.CAT

+info: http://www.vallesoriental.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada