dimarts, 7 de novembre del 2017

El Bibliobús Montau, ja renovat, emprèn la seva ruta com de costum

Des d'ahir el nou vehicle emprat com a Bibliobús Montau circula per les carreteres del Garraf i de l'Alt Penedès, fent la ruta habitual d'aquest servei educatiu que ofereix la Diputació de Barcelona. El bibliobús es posa en marxa plenament després de la festa de benvinguda que divendres passat, a Pacs del Penedès, li van fer en persona en Gènius i la Valentina, els personatges protagonistes del portal infantil de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) de la Diputació de Barcelona.

Aquest canvi de vehicle, remarquen des de la Diputació mitjançant una nota informativa emesa ahir mateix, suposa incorporar diverses novetats que milloraran el servei de bibliobús, com ara, oferir més espai interior, amb una part extensible, i disposar d'una pantalla per tal d'informar l'usuari i programar activitats de cinema. Els visitants que divendres es van apropar a Pacs del Penedès ja van poder gaudir del nou vehicle i el seu nou equipament. Els més petits van disposar d'un espai amb caixes, postals i colors per tal de poder realitzar dibuixos i decorar així el nou vehicle. La XBM de la Diputació de Barcelona compta actualment amb deu bibliobusos que donen servei a 110 municipis.

Un instant de la festa de benvinguda del Bibliobús Montau que divendres passat, a Pacs del Penedès, li van fer en persona en Gènius i la Valentina / DIBA.CAT

+info: http://www.diba.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada