diumenge, 1 d’octubre del 2017

Un film que revisa obres dels germans Lumière enceta el curs de l'Aula de Cinema

La programació del nou curs de l'Aula de Cinema, que ofereix la Filmoteca de Catalunya, s'enceta dimecres vinent amb la projecció del documental Lumière! L'aventure commence, del director de l'Institut Lumière i delegat general del Festival de Cannes, Thierry Frémaux, que recull obres mestres mundialment conegudes i petites joies desconegudes dels 10 primers anys de la invenció del cinematògraf i creades pels germans Lumière. El film s'ha presentat a Cannes Classics, i també al Festival de Toronto i el de Sant Sebastià.

Adreçada als estudiants universitaris i d'escoles de cinema però també oberta al públic en general, les sessions de l'Aula de Cinema es fan tots els dimecres del curs acadèmic a les 17 h fins al 30 de maig, i estan presentades per professors de les universitats i escoles participants. El cicle Aula de Cinema compta amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona; la Universitat Autònoma de Barcelona; la Universitat Pompeu Fabra; la Universitat Internacional de Catalunya; la Universitat Ramon Llull-Blanquerna; la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; així com de les escoles ubicades a Barcelona ECIB (Escola de Cinema de Barcelona), ELISAVA-Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona; Bande à Part; FX Film School i La Casa del Cine. Les entrades es poden adquirir segons tarifes habituals i, a més, el carnet Aula de Cinema, nominal, ofereix les 30 sessions al preu especial de 45 euros.

Cartell de l'Aula de Cinema, amb la imatge d'un altre dels films que es projectaran al cicle: Tot cantant sota la pluja (Singin' in the Rain) / FILMOTECA.CAT
Cartell del documental Lumière! L'aventure commence, el film que dimecres vinent inaugurarà el cicle / IMDB

+info: http://www.filmoteca.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada