dissabte, 5 d’agost del 2017

L'atur al Vallès Oriental s'ha reduït al juliol per vuitè mes consecutiu

El mes passat el Vallès Oriental va registrar un total de 22.521 persones apuntades a les Oficines de Treball, 45 persones menys respecte al mes anterior, ha comunicat el Consell Comarcal mitjançant una nota informativa de dimecres passat: es tracta, doncs, del vuitè mes consecutiu de reducció del nombre de persones en situació d'atur a la comarca. El decreixement intermensual és d'un 0,20% i la taxa d'atur registral se situa en un 11,88%.

Comparant amb al mateix període de l'any anterior, es registren 3.127 aturats menys i l'atur es redueix un 12,19% respecte al registrat durant el mes de juliol del 2016. A l'esmentada nota informativa el Consell Comarcal Vallès Oriental aprofita, a més, per a indicar que en l'àmbit català, es torna a registrar una disminució destacada en el nombre d'aturats, en concret 4.075 persones menys, cosa que representa una variació intermensual del -1,04%. També s'hi informa que el nombre total de treballadors actual en situació d'atur a Catalunya és de 387.313.


Evolució del nombre de persones aturades al Vallès Oriental entre gener de l'any 2005 i juliol d'enguany / CONSELL COMARCAL DEL VALLÈS ORIENTAL

+info: http://www.vallesoriental.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada