dissabte, 29 de juliol del 2017

Iniciades les obres de millora de l'estació dels FGC a Sant Quirze del Vallès

Dimecres passat han tingut inici les obres de millora de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Sant Quirze del Vallès. Com a afectació principal per als usuaris hi haurà el tancament de l'aparcament petit, que és on se centraran gran part dels treballs de millora. Si bé la zona on s'estacionen els vehicles es tancarà, es podrà accedir fins la porta de l'estació amb vehicle o taxi en aquesta primera fase dels treballs, ja que el vial perimetral romandrà obert fins a mitjans d'agost. Els serveis municipals han senyalitzat la zona de manera que, des d'aquesta mateixa nit, els vehicles es deixin fora de l'aparcament petit.

Aquestes obres, expliquen des de l'Ajuntament del municipi, tindran una durada de 10 setmanes i permetran, sobretot, organitzar les places d'aparcament, millorar el sòl actual, renovar l'enllumenat i també els passos de vianants. L'actuació també farà possible la creació d'un carrer de circulació invertida, on el vianant tindrà preferència sobre els vehicles de motor. Aquests treballs constitueixen la primera fase de la remodelació prevista en aquesta estació, que, per tal d'adaptar-se a la nova imatge dels FGC, també serà objecte de treballs de pintura i de reposició d'elements que s'han fet malbé amb el pas del temps. Un altre dels àmbits on s'actuarà és en els tancaments metàl·lics de les vies i dels accessos, col·locant, entre d'altres, una tanca de 2 metres al pont que creua la via per incrementar la seguretat tot limitant l'accés a diversos espais. També es substituiran les jardineres per bancs amb paravents, per millorar el confort dels usuaris. Se'n preveuen instal·lar fins a quatre de nous a cada andana.

Senyalització de les obres. De l'estació, en aquesta imatge, se n'aprecien els arcs que hi ha prop dels taxis / AJUNTAMENT DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS

+info: http://www.santquirzevalles.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada