diumenge, 4 de juny del 2017

El nombre de delictes a la Llagosta ha baixat un 8% anual, segons dades dels Mossos

L'informe que han donat a conèixer dilluns passat els Mossos d'Esquadra durant la celebració de la Junta Local de Seguretat de la Llagosta, revela que el nombre d'infraccions penals ha baixat en aquest municipi un 8% anual: entre maig del 2016 i abril d'aquest any, es van comptabilitzar a la Llagosta 527 delictes, 46 menys que en el període anterior. Aquestes infraccions penals van suposar la detenció de 35 persones, un 20,7% més. La majoria d'aquests detinguts han estat homes de més de 36 anys i de nacionalitat espanyola. La major part dels delictes (403) van ser contra el patrimoni; seguits de 86 contra les persones; i de 22 relatius al trànsit. Els delictes contra el patrimoni (com per exemple, furts, danys, estafes, robatoris amb força, entre d'altres) van baixar un 3,6% i els delictes contra les persones, un 18,9%.

Concretament en el cas dels robatoris amb força, l'informe dels Mossos d'Esquadra detalla que van baixar els robatoris en domicili (dels 18 actuals al 28 anteriors), però van pujar els robatoris amb força a l'interior de vehicle (de 25 a 31), a establiments (de 9 a 13) i a empreses (de 5 a 7). Tot i això, la Llagosta es troba per sota de la mitjana comarcal en quant al nombre de delictes. La Junta Local de Seguretat de la Llagosta s'ha reunit aquest matí a l'Edifici Administratiu de l'Ajuntament de la Llagosta i ha comptat amb l'assistència del delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, a qui TITULARS.CAT ha entrevistat el passat mes de desembre (entrevista del 31/12/2016); l'alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra; el regidor de Seguretat Ciutadana, Mariano García; la secretària de l'Ajuntament, Teresa Valldeoriola; i representants de la Casa Quarter de la Guàrdia Civil a Mollet del Vallès, de l'Àrea Bàsica Policial de Mollet del Vallès i de la Policia Local de la Llagosta.

La Junta Local de Seguretat de la Llagosta, dilluns passat: a l'esquerra en primer terme Teresa Valldeoriola, en segon terme Mariano García, al cap de la taula Óscar Sierra; i a la banda dreta de la taula, just al costat de Sierra, Miquel Àngel Escobar, i al costat d'aquest últim els representants de les forces de seguretat / AJUNTAMENT DE LA LLAGOSTA

+info: http://www.llagosta.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada