dilluns, 17 d’abril del 2017

L'11a MITMO exhaureix totes les seves entrades

La participació a l'11a edició de la MITMO (Mostra Internacional de Titelles de Mollet), celebrada els passats dies 7, 8 i 9 d'abril, ha estat multitudinària en tots els espectacles itinerants, així com en aquells carrers o places on hi havia escenaris, segons valoració de la companyia molletana Galiot Teatre i de l'Ajuntament de la ciutat vallesana, organitzadors de l'esdeveniment. A la mateixa valoració, donada a conèixer dilluns passat en una nota informativa del propi consistori, es detalla també que s'han venut 3.100 entrades, quedant així totes exhaurides, i han passat un total 2.500 persones.

Pel que fa l'oferta, aquest any han participat 17 companyies (de les quals, 8 procedien de Catalunya, 5 de la resta de l'Estat i 4 de l'estranger, en concret d'Anglaterra, França, Itàlia i Argentina), 13 espectacles familiars, un espectacle d'adults i 2 espectacles itinerants. I el divendres 7 Mollet acollia a més la trobada anual d'UNIMA, la unió internacional de titellaires. S'han repartit 2.000 gorres i  s'han exhaurit les 1.800 unitats de galetes de l'espectacle Mollet Mullat així com els 250 productes de marxandatge entre bosses, xapes i altres materials diversos.

Una de les activitats de la mostra: la Cercavila dels Residus, que va tenir lloc diumenge 9 d'abril i en la qual els residus es converteixen en personatges màgics de grans dimensions per tal demostrar les possibilitats que ens ofereixen les deixalles com a material per a reutilitzar / AJUNTAMENT DE MOLLET DEL VALLÈS

+info: http://www.molletvalles.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada