diumenge, 12 de març del 2017

L'afluència de públic al RetroMoto Barcelona creix entre un 30 i un 40%

El Saló RetroMoto Barcelona, que es va clausurar el passat dia 5, s'ha consolidat com a fira i fruit d'això és el volum d'activitat i la xifra d'assistents registrada al recinte de La Farga de L'Hospitalet de Llobregat, on ha tingut lloc la cita, ha informat l'organització en una nota informativa emesa l'endemà que finalitzés l'esdeveniment dedicat a les motos d'època. Amb un creixement d'entre el 30 i el 40% en relació a l'edició inaugural, respecte de la qual va informar TITULARS.CAT (bloc del 14/09/2016), RetroMoto Barcelona ha superat els 16.000 visitants en els dos dies i mig que el saló ha estat obert, del 3 al 5 d'aquest mes de març, complint així les previsions més positives fetes per l'organització. Aquesta afluència de públic ha repercutit de forma intensa en les xifres de vendes, ja que la zona comercial ha tingut molta activitat tots els dies i això s'ha reflectit en un bon balanç econòmic, segons han assenyalat alguns expositors.

Toni Gorgot homenatjat al RetroMoto /
GABRIEL CAZADO; LA FARGA
"Les conclusions després de la segona edició de RetroMoto confirmen que Barcelona és l'emplaçament ideal per a una fira com aquesta" perquè "l'activitat dels clubs i l'interès en general pel món de la moto arreu de Catalunya" fan possible crear "un ambient especial, com s'ha vist aquests dies", ha remarcat el director de l'esdeveniment, José Enrique Elvira, en declaracions recollides a l'esmentada nota informativa. Les diferents activitats a càrrec dels clubs, així com l'oferta comercial de peces, recanvis i regals, l'exhibició de motos especials i tota la resta d'activitats incloses al programa del saló ha permès que aquesta edició hagi estat molt completa i que els aficionats n’hagin gaudit, sempre segons valoració de l'organització. Aquesta vegada el Saló RetroMoto Barcelona ha repercutit més en l'interès del públic afeccionat, la qual cosa va quedar en evidència des del primer dia, apreciant-se més públic en tot moment. Amb l'obertura de la fira el passat divendres dia 3, l'homenatge al pilot de trial Toni Gorgot i la presentació de les 3 Hores de Resistència Clàssiques d'Alcarràs, ja evidenciaven una considerable afluència d'interessats. D'altra banda, la mostra dedicada a la mítica marca OSSA i alguns models exposats, com la Trans Ama Maltry o la JP primera sèrie, van aixecar admiració per la dificultat actual de trobar peces relacionades. A la cita es va comptar amb molt públic familiar interessat a contemplar motos d'altres èpoques: els més petits van tenir oportunitat de pujar a algunes minimotos i d'anar descobrint, així, ja aquestes suggeridores màquines i cultivant-ne l'afició.

RetroMoto Barcelona ha superat els 16.000 visitants en els dos dies i mig que el certamen ha estat obert, del 3 al 5 d'aquest mes de març / EVENTOS DEL MOTOR; LA FARGA

+info: http://www.eventosmotor.com/2017/ii-retromoto-barcelona.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada