diumenge, 5 de febrer del 2017

El Festival de Cinema Fantàstic de Sitges presenta el seu 50è aniversari a Los Angeles

La CAA (Creative Artists Agency), que és l'agència de representació d'artistes considerada com la més important del món, ha acollit dimecres passat una presentació a càrrec del Festival de Cinema de Sitges i que ha tractat del 50è aniversari que enguany celebra aquest esdeveniment anual que és referència en l'àmbit cinematogràfic de gènere fantàstic i de terror. Així doncs, el Festival de Sitges ha viatjat a Los Angeles per tal de celebrar el primer dels actes del 2017 en diferents territoris clau arreu del món, amb motiu de la 50a edició del Festival. El director del Sitges, Àngel Sala, i el subdirector, Mike Hostench, han conduït la recepció a la CAA, que ha tingut dues parts diferenciades.

A més de la presentació del cinquantenari, s'ha projectat el film 1974, del director mexicà Victor Dryere. El jove realitzador va visitar el Sitges 2016 amb aquest film (la seva 'opera prima'), un conjunt de gravacions en 8 mil·límetres que revelen el tràgic destí d'una parella que va desaparèixer a Mèxic a mitjans dels anys setanta; un angoixant 'found footage' que ha suposat el punt de partida de la carrera de Dryere. Entre els convidats que han assistit a la recepció han hagut directors, productors, actors i altres professionals de la indústria, amb una representació notable de talent català que desenvolupa la seva feina als Estats Units. Carles Torrens, David PastorAndy Muschietti, Elijah Wood, Walter Hill, Robert Englund, Roger Corman i la seva parella Julie Corman són algunes de les personalitats que han estat en aquest acte del Festival a Los Angeles. Guillermo del Toro, que tal i com va informar TITULARS.CAT (bloc del 21/12/2016) és el padrí del 50è aniversari del Sitges, no va poder assistir a causa de la postproducció del seu últim film.

D'esquerra a dreta: Àngel Sala, Julie Corman i la seva parella Roger Corman, i Mike Hostench; junts en un moment de l'acte / FEST. SITGES

+info: http://sitgesfilmfestival.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada