dissabte, 17 de desembre del 2016

Alumnes del Grau d'Empresa i Tecnologia de la UAB visiten Infinitum Factory

Un grup de 17 estudiants de les assignatures d'E-Business i E-Goverment del Grau d'Empresa i Tecnologia de la Universitat Autònoma de Barcelona han visitat, el passat 28 de novembre, les instal·lacions d'Infinitum Factory, a Sabadell, guiats pel propi CEO d'Infinitum, Jordi Mercader que és també director general de consultora sabadellenca Mercaconsult. L'objectiu de la visita ha estat apropar als estudiants la realitat de l'emprenedoria de negocis digitals. En aquesta visita es va mostrar com és possible aglutinar empreses de diversos àmbits d'actuació treballant en el mateix espai. En el transcurs del seu guiatge Jordi Mercader ha explicat que "són importants les sinergies que es donen entre les diferents empreses ubicades al Factory i que permeten oferir al client un servei complet".

Els 17 alumnes de la UAB van conèixer de primera mà els projectes impulsats per Infinitum Projects, acceleradora d'empreses de base tecnològica que participa en projectes d'àrees tan diverses com el màrqueting digital, el disseny web, les reclamacions per Internet, l'eficiència energètica i els esports; de fet, en el marc del certamen Smart City Expo World Congress, que va tenir lloc a Fira Barcelona del 15 al 17 de novembre, la Diputació de Barcelona va atorgar el premi DIBA IoT Contest 2016 (dotat amb 3.000 euros) a l'equip IoT Infinitum Platform, format per Àngel Suñé, Noèlia Asensi i Josep Maria Garcia, per haver desenvolupat el projecte 'Sistema públic de localització de taxis en temps real', que consisteix en una app que dóna a l'usuari l'opció de triar segons les seves necessitats el tipus de taxi disponible i les seves característiques, al mateix temps que ofereix al taxista una plataforma oberta per tal d'oferir els seus serveis. A més, des d'Infinitum s'ha dissenyat, patentat i comercialitzat un portacascs plegable. Daniel Blabia, professor del Grau d'Empresa i Tecnologia de la UAB i que ha acompanyat el grup d'estudiants en la visitat a Infinitum Factory, ha remarcat durant la referida visita: "és important que els alumnes puguin visitar empreses i conèixer-ne la realitat". El centre Infinitum Factory també va rebre, el passat 11 de novembre la visita de l'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, qui va estar acompanyat pel regidor de Treball i Empresa de l'Ajuntament de Sabadell, Eduard Navarro i pel diputat d'Ensenyament, Rafael Homet.

El grup d'alumnes durant la visita, amb Jordi Mercader (a l'extrem esquerre de la foto) i Daniel Blabia (a l'extrem dret de la foto) / INFINITUM

+info: http://www.infinitumprojects.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada