dijous, 10 de novembre del 2016

Bartalent Lab es dóna a conèixer a Barcelona

Es tracta de la primera comunitat a Internet adreçada específicament als cambrers i ha estat creada per Coca-Cola


L'Hotel Alimara Barcelona, de l'escola de turisme CETT que forma part de la Universitat de Barcelona, ha acollit abans-d'ahir la presentació Bartalent Lab, de Coca-Cola, la primera comunitat a Internet creada específicament per als cambrers. Es tracta d'una plataforma que ofereix als cambrers l'oportunitat de millorar les seves habilitats i actualitzar els seus coneixements per posar-los al servei dels seus clients. Bartalent Lab funciona com un laboratori en el qual els cambrers poden inspirar-se i trobar informació per millorar el seu perfil professional i així comptar amb una nova via que els ajudi a reinventar-se i créixer en la seva professió. Aquesta iniciativa, que ja es va començar a principis del passat estiu i que aquest mes de novembre també s'ha presentat ja a Santiago de Compostel·la, s'emmarca dins del programa 'Camareros 2016' de Coca-Cola i, en general, dins del compromís i recolzament que la companyia manté amb el sector de l'hostaleria.

Joaquim Edo, cap de Comunicació de l'Àrea Est de Coca-Cola European Partners, ha estat present durant la presentació del projecte realitzada abans-d'ahir a Barcelona i ha destacat que "els continguts de Bartalent estan elaborats per professionals que coneixen bé el sector i les necessitats d'aquest col·lectiu". Nan Ferreres, directora de l'Escola Tècnica Professional i dels estudis universitaris de gastronomia del CETT, ha destacat també durant la presentació d'abans-d'ahir que "des del nostre centre tenim l'objectiu de respondre a l'elevat nivell de formació que exigeixen els nostres alumnes. Per aquest motiu, iniciatives com Bartalent Lab són molt ben rebudes, ja que ajuden al sector en aquesta cerca de l'excel·lència". La presentació de Bartalent Lab a Barcelona ha comptat, a més, amb la presència de Maria Casellas, directora del restaurant Casamar, i Pedro Monje, cap de sala del restaurant Via Venetto. Tots els qui han intervingut a la referida presentació han participat, a més, com a ponents a les Bartalent Talks, una sèrie de xerrades en format de seminari en les què els ponents han compartit casos d'èxit amb els que s'han trobat a la llarga de la seva trajectòria professional i que, segons valoració de l'organització, han servit com a font d'inspiració als assistents.

D'esquerra a dreta: Nan Ferreres, directora de l'Escola Tècnica Professional i dels estudis universitaris de gastronomia del CETT; Pedro Monje, cap de sala del restaurant Via Veneto; Maria Casellas, directora del restaurant Casamar; i Joaquim Edo, cap de Comunicació de l'Àrea Est de Coca-Cola European Partners; reunits abans-d'ahir a l'Hotel Alimara Barcelona amb motiu de la presentació de la comunitat en línia per a cambrers / BARTALENT LAB

+info: https://www.bartalentlab.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada