dimarts, 4 d’octubre del 2016

La UPF té el major nombre d'aprovats a nivell estatal en l'examen d'accés a l'advocacia

El 97,3% dels estudiants del Màster Universitari en Advocacia de la UPF Barcelona School of Management van superar la prova d'accés per a l'exercici de la professió d'advocat, celebrada el passat 27 de febrer a diferents seus de tot l'Estat: són dades de l'informe de resultats elaborat pel Ministeri de Justícia, segons un comunicat d'ahir de la pròpia UPF Barcelona School of Management: en concret, dels 185 alumnes de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) que es van presentar a l'examen, provinents tots ells de l'esmentat màster, 180 van superar la prova i la UPF esdevé així la universitat amb major nombre d'aprovats a nivell estatal; a més, en termes relatius la seva taxa d'aprovats és una de les més altes i només millorada pels titulats de la Universitat de Santiago de Compostel·la, amb 31 alumnes presentats, i l'Escola de Pràctica Jurídica de Cantàbria, amb cinc alumnes.

"Aquests resultats són per a nosaltres la millor prova que estem formant amb la millor qualitat als futurs advocats", destaca Ramon Ragués, director acadèmic del programa. El percentatge final d'aptes obtingut pels alumnes de la UPF Barcelona School of Management va ser del 100%. La taxa d'aptes s'obté calculant la mitjana ponderada entre la prova d'aptitud del Ministeri i la nota mitjana obtinguda en el màster universitari. El Màster Universitari en Advocacia de la UPF Barcelona School of Management va començar l'any 2010, anticipant-se així a l'exigència legal de la nova llei i és el resultat de l'estreta col·laboració entre la UPF i l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona. El curs compta amb el suport de diversos despatxos d'advocats com a membres del consell acadèmic.

Top 10 a nivell estatal de les universitats amb més de 50 estudiants presentats a  l'examen d'accés a l'advocacia celebrat el passat mes de febrer / UPF

+info: http://www.barcelonaschoolofmanagement.upf.edu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada