dimecres, 26 d’octubre del 2016

El portal web Jugaia.com, especialitzat en venda de jocs ètics, celebra els seus primers 2 anys

El joc 'The Acrobat Brothers' / JUGAIA.COM
La botiga 'on-line' Jugaia.com, nascuda l'octubre de l'any 2014 a Sant Quirze del Vallès, s'ha consolidat a Catalunya, en aquests dos primers anys d'existència, com a botiga especialitzada en joguines originals i amb valors, així com en jocs cooperatius, segons valoració emesa pels propis responsbles de la botiga mitjançant un comunicat de dimecres passat. La web recull la tendència educativa actual del joc respectuós amb el desenvolupament natural dels infants. A més, la majoria estan fets amb materials ecològics i sostenibles. Jugaia.com és una iniciativa d'Eva Gómez, treballadora social, i Quim Salvador, psicòleg. La idea va sorgir d'un màster de Resolució de Conflictes i Cultura de Pau, en el que es divulgaven els beneficis dels jocs cooperatius entre la canalla i també entre els adults.

Dos nens jugant amb TomTect / JUGAIA.COM
Jugaia.com compta amb més de 1.000 referències de jocs i joguines originals i molt creatius. Una de les especialitats en la que l'equip està treballant és la del joc cooperatiu i la del joc lliure. Al seu web, compten amb una vintena de jocs i joguines cooperatius, tant fets a casa nostra com estrangers. "Ens hem especialitzat en jocs ètics, que aposten per la cultura de la pau, inculquen valors i creiem que serviran per a canviar el món i fer un món millor", apunten els responsables del portal. Així mateix, des de Jugaia.com promouen el que denominen 'joc inesperat', el qual defineixen com "gairebé inclassificable de tan innovador com és" i en relació al qual, per tal d'explicar-lo, posen com a exemple la sorra kinètica, una sorra feta a Suècia, suau, elàstica, antimicrobiana, que es neteja molt ràpidament i que no s'enganxa ni deixa residus. També destaquen, entre els seus principals productes, 'The Acrobat Brothers' (Els germans acròbates), un joc d'equilibri i destresa, fet a Catalunya; i TomTect, un joc de construcció del qual Jugaia.com és un dels pocs distribuïdors al territori català. Qui vulgui conèixer d'a prop tot el material didàctic i de joc, els dimecres de 10.00h a 13.30h i de 15.30h a 20.00h, Jugaia obre la seva botiga al públic a l'Avinguda del Vallès, 73 de Sant Quirze.

Una imatge recent de l'equip de Jugaia.com en un parc proper a la seva seu ubicada a l'Avinguda del Vallès de Sant Quirze. D'esquerra a dreta: Quim Salvador, Eva Gómez i Carla Ribas / JUGAIA.COM

+info: http://www.jugaia.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada