dilluns, 31 d’octubre del 2016

El Centre de Reempresa de Catalunya assoleix les 1.000 reempreses formalitzades

Aquest mes d'octubre el Centre de Reempresa de Catalunya ha assolit la fita de les 1.000 reempreses resoltes, cosa que s'havia proposat com a objectiu per a finals del 2016, ha informat la patronal catalana Cecot en un comunicat de divendres passat. Des de la seva posada en marxa l'any 2011 i fins a l'actualitat, Reempresa, iniciativa promoguda conjuntament per la pròpia Cecot i per la Fundació Privada per a la Promoció de l'Autoocupació de Catalunya, s'ha consolidat com el mercat de compra-venda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, esdevenint una solució per a centenars d'empresaris sense relleu i una alternativa a la creació d'empreses, segons es valora en el referit comunicat.

El Centre de Reempresa de Catalunya compta actualment amb més de 70 oficines d'atenció repartides pels diferents punts del territori, el conformen uns més de 150 tècnics que assessoren els diferents usuaris que busquen cedir un negoci o bé reemprendre'n un que ja està en funcionament, i rep el suport d'unes més de 100 entitats empresarials, comercials i econòmiques que col·laboren als territoris. És gràcies a la cooperació entre aquesta amalgama d'agents públics i d'agents privats que el Centre de Reempresa de Catalunya ha aconseguit estructurar un mercat de la compra-venda de negocis petits de referència a Catalunya."Haver ajudat a salvaguardar 1.000 empreses catalanes en els últims sis anys, és una satisfacció per a tots els agents i organitzacions que en formem part", afirma Antoni Abad, president del Centre de Reempresa de Catalunya. Per la seva part, el director del Centre de Reempresa de Catalunya, Albert Colomer, destaca les xifres següents quant a la implementació del mercat de la reempresa: una inversió de més de 48 milions d'euros i el manteniment de més de 3.200 llocs de treball en 1.000 establiments de Catalunya.

Gràfic de percentatges per sectors quant a operacions de reempresa durant els quatre primers anys de funcionament de la iniciativa / REEMPRESA.ORG

+info: http://www.reempresa.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada