dimecres, 7 de setembre del 2016

Una experta de Limbic imparteix un nou curs organitzat per Mercaconsult

Un nou curs de formació contínua i gratuït organitzat per la consultoria sabadellenca Mercaconsult comença avui al centre empresarial que aquesta mateixa consultoria impulsa: Infinitum Factory, en relació al qual ha informat TITULARS.CAT (blocs del 12/04/2016 i del 24/05/2016). Durant els últims mesos, Mercaconsult ha organitzat en aquest centre empresarial cursos com el d'avui tractant temes com ara el 'personal branding', anglès i tècniques de negociació, entre d'altres; sempre amb "molt bona acollida", segons valoració de la pròpia consultoria. En aquesta ocasió, es tracta d'un curs de 'community manager', amb una durada total de 50 hores de docència i impartit per Sònia Verdú, responsable de màrqueting 'on-line' de Limbic, empresa també ubicada al centre Infinitum Factory.

Mercaconsult és una consultoria de recursos humans amb més de 20 anys d'experiència i que des del començament, segons el seu director general, Jordi Mercader, ha impartit "formació a entitats públiques i privades, col·laborant activament en el disseny i organització dels cursos". En aquest sentit, Mercader afegeix: "comptem amb més de deu anys d'experiència en l'organització i desenvolupament de programes de consultoria per a entitats i som una de les empreses de Catalunya més actives i amb més bagatge en relació a l'activitat emprenedora". Limbic és una empresa dedicada al disseny web, la programació informàtica, el màrqueting en línia i el multimèdia.

Aquest disseny web per al portal d'un doctorat de la UAB és un dels desenvolupats per Limbic: també ho són altres com ara iSalud, This is Kool, Infinitum Factory, Mercaconsult, Nupik, IQS Executive i Stickway / LIMBIC 

+info: http://mercaconsult.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada