diumenge, 28 d’agost del 2016

La tecnologia 4G estarà disponible properament a Vacarisses

L'Ajuntament de Vacarisses, a partir d'informació que ha facilitat el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, ha explicat en un comunicat del passat dia 12 que la tecnologia 4G estarà disponible a Vacarisses ben aviat. Així, es millorarà la cobertura en espais interiors i s'augmentarà la velocitat de connexió a Internet. A més, el 4G assoleix una major cobertura geogràfica, millorant, per tant, el servei a les poblacions més petites i a les zones rurals. Ara bé, com que la freqüència del 4G correspon a la utilitzada anteriorment per al servei de Televisió Digital Terrestre (TDT), pot provocar possibles afectacions en la recepció de la senyal.

El Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme ha establert un protocol d'actuació per solucionar aquest tipus de problemes, de forma gratuïta i amb les mínimes molèsties per a la ciutadania. Les vivendes afectades hauran de contactar al telèfon d'atenció gratuïta 900 833 999, o bé consultar el web www.llega800.es. Un cop rebuda la notificació, un tècnic qualificat es desplaçarà al domicili per efectuar les tasques de condicionament necessàries, sense cap cost per a les persones usuàries. En la majoria dels casos, l'actuació consistirà a col·locar un filtre a l'antena receptora de la senyal de televisió. Tanmateix, els habitatges que, per la seva ubicació, puguin veure's més afectats seran alertats a través d'una carta enviada al domicili, que especificarà tota la informació al respecte.

Gràfic de l'evolució experimentada per l'estàndard LTE/LTE-A (Long Term Evolution/Long Term Evolution-Advanced): la tecnologia 4G és possible al desenvolupament d'aquest estàndard que supera l'UMTS (Universal Mobile Telecommunications System) en el qual es basa la tecnologia 3G / MINETUR 

+info: http://www.vacarisses.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada