dimecres, 17 d’agost del 2016

La Festa Major de la Llagosta costarà uns 4.700 euros menys que la de l'any passat

La Junta de Govern de la Llagosta ha aprovat, segons informació difosa dimecres passat pel propi Ajuntament de municipi, la proposta que contempla tota la programació d'activitats que es portaran a terme a la localitat vallesana en la seva Festa Major d'enguany, que costarà, d'acord amb el corresponent pressupost, un total de 112.129,12 euros: xifa que, en relació a la Festa Major de l'any passat, és de 4.691,47 euros menys. Aquest any, hi ha previst el mateix nombre d'actes que a l'edició anterior de la Festa Major, però en aquesta ocasió, hi haurà dos escenaris més que al 2015: es recupera el del Carrer de l'Estació i s'habilitarà un altre al Parc Popular, a la zona de la marquesina. A més, es mantindrà per segon any seguit el castell de focs artificials.

La Festa Major començarà oficialment el 9 de setembre amb el pregó que oferiran a partir de les nou del vespre els Sangrinaris, que aquest any celebren el seu 25è aniversari, i acabarà el dia 12 amb l'espectacle que protagonitzaran diversos artistes, entre ells, el monologuista Txabi Franquesa. Durant els quatre dies de Festa Major, se celebrarà una nova edició de l'Engrescada amb diverses proves en les quals participaran els membres de les colles Volats i Saltats. Durant els darrers mesos, la Comissió de Festa Major i la Comissió Jove han treballat, conjuntament amb el consistori, per confeccionar la programació. "Ha estat la primera Festa Major que hem pogut gestionar des del primer moment el nou equip de govern municipal. La de l'any passat ja ens la vam trobar pràcticament feta. Hem treballat al màxim i hem negociat molt per ajustar els preus dels contractes i hem aconseguit mantenir el mateix nombre d'activitats i la qualitat dels espectacles amb una reducció important de la despesa", ha explicat el regidor de Cultura, Mariano García, en la mateixa informació difosa dimecres passat.

Segons el pressupost per a la Festa Major d'enguany a la Llagosta, la celebració costarà 4.691,47 euros menys que l'any passat / AJUNTAMENT DE LA LLAGOSTA

+info: http://www.llagosta.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada