dimecres, 13 de juliol del 2016

Una comitiva empresarial del segell de qualitat Ben Fet! i de PIMEC visiten la Xina

Tenit com a objectiu enfortir les relacions comercials entre la Xina i Catalunya, una delegació empresarial del Comitè Director del segell de qualitat català Ben Fet!, així com membres de la patronal PIMEC han visitat la Xina, del 4 al 9 de juny. En un comunicat de dimarts de la setmana passada, PIMEC destaca que els integrants d'aquesta comitiva conjunta amb Ben Fet! s'han reunit amb importadors xinesos per tal de trobar una fórmula que faciliti la col·laboració i les relacions comercials, posant en valor el producte català de qualitat. D'aquesta manera, s'aconsegueix que les empreses catalanes adherides al projecte puguin accedir al mercat xinès més fàcilment a través dels contactes establerts aquests dies. Els empresaris catalans han visitat la localitat xinesa de Jieyang, en el marc del la 2a Conferència SME Xina-Alemanya, que ha tractat com a tema la indústria 4.0, amb més de 400 empreses xineses i europees participants. Els responsables de 'Ben Fet!' han format part de la cinquantena d'assistents provinents de l'Estat espanyol, entre els quals destaquen molts empresaris catalans que aposten per la innovació i que busquen satisfer les seves inquietuds de créixer de la mà del gegant mercat xinès.

En el marc d'aquesta Conferència, el viatge també ha servit perquè el segell Ben Fet! intercaviï impressions amb empresaris que ja havien visitat Catalunya a finals de l'any passat per tal de conèixer precisament el projecte Ben Fet! i algunes de les seves empreses membres; la trobada podria donar lloc a que es faciliti la comercialització dels productes catalans a la Xina a través d'Internet sinó i també a botigues físiques i a restaurants, tal i com aquests empresaris ja haurien fet amb Alemanya. El Comitè Director del segell Ben Fet! ha mantingut contactes, a més, amb altres empresaris, concretament de Guangdong (província xinesa de la costa meridional), especialitzats en la importació de productes europeus per tal de crear 'corners' en diferents supermercats del sud del país asiàtic, amb interès sobretot en aperitius i productes dolços. Els representants del segell català també han fet una parada a Xangai i, així, han presentat el seu projecte i els seus productes a Lyyn Yee, membre de l'empresa West East Bridge, experta a introduir productes en el mercat de Xangai, principalment en comerços especialitzats i en el sector de l'hostaleria. La comitiva catalana d'aquest viatge per la Xina ha estat integrada per Esteve Pintó, president de Ben Fet!, de PIMEC Catalunya Central i gerent de Domini Ambiental; Ignasi Llobet de Grup Llobet; Jordi Torra, de Fruits Secs Torra; Núria Sala, d'E2S; i David Giménez, director executiu de PIMEC.

La comitiva de Ben Fet! i de PIMEC, assistint a la 2a Conferència SME Xina-Alemanya. D'esquerra a dreta: Ignasi Llobet Vendrell (del Grup Llobet), Núria Sala (d'E2S), Jordi Torra (de Fruits Secs Torra), Esteve Pintó (president de Ben Fet!, president de PIMEC Catalunya Central i gerent de domini ambiental), i David Giménez (director executiu de PIMEC) / BEN FET!; PIMEC
+info:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada