dissabte, 23 de juliol del 2016

El mNACTEC és el museu de l'entorn de Barcelona ciutat que rep més visites l'any 2015

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) va ser el museu més visitat de l'entorn de Barcelona l'any 2015, amb un total de 104.403 visitants, una xifra que representa un increment d'un 15% de públic respecte a l'any anterior i que és la més alta dels 31 anys d'història d'aquest museu: són dades destacades abans-d'ahir en un comunicat de la Generalitat a partir de la publicació Estadístiques de turisme 2015. Barcelona: ciutat i entorn. Així, segons l'esmentada publicació, el mNACTEC va encapçalar l'any passat el rànquing de visites a museus i col·leccions de la província de Barcelona, sense incloure-hi Barcelona ciutat. Aquest estudi l'editen conjuntament l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i el Consorci Turisme de Barcelona, i recull les principals dades de l'activitat turística.

La seu del mNACTEC està situada a Terrassa, en un
dels edificis fabrils més emblemàtics del Modernisme
català / GENCAT.CAT
La missió del mNACTEC, un dels tres museus nacionals reconeguts pel Parlament de Catalunya i en relació al qual ha informat recentment TITULARS.CAT (bloc del 02/06/2016), és difondre i promocionar el coneixement de la cultura científica, tècnica i industrial i, a la vegada, conservar, estudiar i mostrar la implantació i l'evolució dels avenços científics i tècnics a Catalunya, la seva aplicació industrial i, molt especialment, la seva implicació i incidència social. La seu del mNACTEC està situada a Terrassa, en un dels edificis fabrils més emblemàtics del Modernisme català: el Vapor Aymerich, Amat i Jover, antiga fàbrica tèxtil dissenyada per l'arquitecte Lluís Muncunill i construït entre 1907 i 1908.

Els 10 museus més visitats de l'entorn de Barcelona ciutat l'any passat amb resultats comparats amb l'any 2014 / ESTADÍSTIQUES DE TURISME 2015. BARCELONA: CIUTAT I ENTORN

+info: http://professional.barcelonaturisme.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada